arbeidsveiligheid

Waarom een bedrijf voor arbeidsveiligheid inschakelen?

Als werkgever ben je wettelijk verplicht om een interne dienst voor preventie en bescherming op het werk in te richten (IDPBW). Dit brengt een grote administratieve belasting met zich mee, waarvoor je de kennis niet altijd in huis hebt. Gecon ontwart die complexiteit met een efficiënte en betaalbare oplossing voor KMO’s.

Onze aanpak

Is jouw onderneming in orde met arbeidsveiligheid? Neem geen risico’s. Wij zetten je uit de wind voor de wet. We ondersteunen je bij de wettelijke verplichtingen rond arbeidsveiligheid. Zo kan je met een gerust hart focussen op wat echt telt: jouw onderneming. Het resultaat? Een actueel preventiedossier in amper 4 weken. Ook daarna blijven wij paraat staan met periodieke bezoeken om jouw dossier up-to-date te houden.

Onze voordelen in kaart

  • Een duurzaam welzijnsbeleid met blijvende ondersteuning

  • Reductie van de kosten

  • Met een gerust hart je bedrijf leiden

  • Jullie bedrijf staat uit de wind voor de wet

  • Periodieke opvolgingen om steeds actueel te zijn

  • Eenvoudig te budgetteren

Arbeidsveiligheid Gecon

Onze visie

Arbeidsveiligheid is niet de core business van je onderneming. Toch is het een must en wettelijk verplicht voor elke KMO. Je wil als werkgever gerust zijn en wanneer er iets gebeurt, ingedekt zijn voor de sancties Als adviseurs staan we aan de kant van de KMO, steeds op zoek naar een realistische aanpak die betaalbaar is voor iedereen. Zo garanderen we samen te werken aan de veiligheid op jouw werkvloer!

Extra diensten

We gaan verder dan puur adviseren. Met onze extra diensten reiken we ook meteen de juiste oplossing aan. Hierdoor kan je bij ons rekenen op een dienstverlening van A tot Z voor je arbeidsveiligheid en milieu. Van prijsdrukkende groepsaankopen en blusmiddelen, tot de onderhouden en essentiële keuringen.

De totaaloplossing voor arbeidsveiligheid en preventie

Realistisch

Met een aanpak op maat bieden we je een totaaloplossing aan die realistisch én haalbaar is voor jouw onderneming.

Transparant

Een volledig en actueel digitaal en fysiek dossier rond je arbeidsveiligheid, dat je op elk moment kan raadplegen.

Betaalbaar

Een totale ontzorging die betaalbaar is voor elke KMO. Steeds transparant zonder onverwachte kosten.

Heb je interesse of nog vragen?

Benieuwd hoe wij jou ontzorgen? Tijdens een gratis adviesgesprek gaan we op zoek naar een oplossing op maat van jouw onderneming.

Tevreden klanten