Zoneringsdossier - ATEX
Home Extra diensten Zoneringsdossier - ATEX

Zoneringsdossier - ATEX

De correcte opvolging van de technische onderhouden zijn essentieel voor de veiligheid. Wij zetten je uit de wind voor de wet. Met onze technische onderhouden of ondersteuningen ben je wettelijk in orde.

Opgelet, explosiegevaar!

Heb jij de risicozones in jouw bedrijf in kaart gebracht? Is jouw bedrijf in orde met de ATEX-richtlijnen? Als werkgever ben je verplicht de nodige maatregelen te nemen met betrekking rond explosieveiligheid. Met Gecon kies je voor een totaaloplossing van A tot Z, van de opmaak van het zoneringsplan tot advies rond explosieveiligheid. De gaten worden opgevuld zodat jij in orde bent met de wettelijke verplichtingen.

Onze extra diensten

Op vraag van onze klanten creëerden we onze extra diensten. Zo doen we meer dan enkel adviseren. We bieden meteen de juiste oplossing aan! Door onze nauwe samenwerking met onze vaste partner, onderhandelen wij voordelige prijzen. Deze rekenen we integraal door naar onze klanten. Zo kan elke KMO genieten van betaalbare oplossingen én win je tijd. Ben je al klant? Dan updaten we jouw digitaal preventiedossier met de diensten die je via Gecon uitvoert. Ook voor niet-klanten staat Gecon paraat!

De totaaloplossing voor arbeidsveiligheid en preventie

Realistisch

Met een aanpak op maat bieden we je een totaaloplossing aan die realistisch én haalbaar is voor jouw onderneming.

Transparant

Een actueel digitaal en fysiek dossier rond je arbeidsveiligheid, dat je op elk moment kan raadplegen.

Betaalbaar

Een totale ontzorging die betaalbaar is voor elke KMO. Steeds transparant zonder onverwachte kosten.

Heb je interesse of nog vragen?

Wil jij je zoneringsdossier uit handen geven? Tijdens een gratis adviesgesprek gaan we op zoek naar een oplossing op maat van jouw onderneming.

Tevreden klanten

Onze extra diensten