EHBO-materiaal

EHBO-materiaal

Heb jij het nodige EHBO-materiaal voor handen? Een ongeluk is snel gebeurd. Stel het gepaste materiaal ter beschikking voor je werknemers. Gecon helpt je hierbij: van de inrichting van eerste hulp lokalen tot het vullen van de EHBO-koffers.

Eerste hulp bij EHBO-materiaal

Elke werkgever dient met de arbeidsarts van de Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk (EDPBW) een inschatting van de risico’s binnen het bedrijf te maken. Zo weet je perfect wat er moet voorzien worden. Gecon staat je hierin bij. Van aanbevelingen op maat tot de aankoop van de nodige materialen. Wij leveren betaalbare middelen aan waarop je kan vertrouwen. Zo kan je op ons beroep doen voor de aankoop van EHBO-materiaal en navullingen, de inrichting van jouw eerste hulp lokalen, de aankoop van AED-toestellen, …

Verkoop EHBO materiaal

  • EHBO koffers en navullingen
  • Inrichting eerste hulp lokalen
  • Oogspoelflessen, oogspoelstations, nooddouches
  • AED

Staat jouw artikel hier niet tussen? Stel ons gerust de vraag, ons assortiment is zeer uitgebreid.

Onze extra diensten

Op vraag van onze klanten creëerden we onze extra diensten. Zo doen we meer dan enkel adviseren. We bieden meteen de juiste oplossing aan! Door onze nauwe samenwerking met onze vaste partner, onderhandelen wij voordelige prijzen. Deze rekenen we integraal door naar onze klanten. Zo kan elke KMO genieten van betaalbare oplossingen én win je tijd. Ben je al klant? Dan updaten we jouw kwartaalverslagen en digitaal preventiedossier met de aankopen die je via Gecon besteld. Ook voor niet-klanten leveren of versturen wij de juiste middelen!

De totaaloplossing voor arbeidsveiligheid en preventie

Realistisch

Met een aanpak op maat bieden we je een totaaloplossing aan die realistisch én haalbaar is voor jouw onderneming.

Transparant

Een actueel digitaal en fysiek dossier rond je arbeidsveiligheid, dat je op elk moment kan raadplegen.

Betaalbaar

Een totale ontzorging die betaalbaar is voor elke KMO. Steeds transparant zonder onverwachte kosten.

Heb je interesse of nog vragen?

Op zoek naar EHBO-materiaal? Tijdens een gratis adviesgesprek gaan we op zoek naar een oplossing op maat van jouw onderneming.

Tevreden klanten

Onze extra diensten