Opleidingen

Opleidingen

Garandeer de veiligheid van jouw werknemers op de werkvloer. Met de juiste opleidingen geef je hen de nodige expertise om te werken met bepaalde arbeidsmiddelen. Zo ben je in orde met de wet!

Opleidingen op maat

Wat zijn de noden van jouw werknemers? Aan welke wettelijke verplichtingen moet jij als werkgever voldoen? Neem geen risico’s op de werkvloer en voorkom arbeidsongevallen. Met de juiste opleidingen reik jij jouw werknemers de nodige kennis aan, die ze nodig hebben voor de uitvoering van hun functie. Bij Gecon kiezen we steeds voor een aanpak op maat van elke KMO. Zo krijgen jouw werknemers kwalitatieve opleidingen die écht aansluiten bij hun werksituatie. Van opleidingen voor het bedienen van een heftruck of hoogwerker, tot een EHBO-opleiding. Gecon staat voor je klaar!

Onze opleidingen in eigen beheer

  • Heftruck / Reachtruck

Voor overige opleidingen werken we samen met onze partner Atrium. Je kan de gewenste opleiding hieronder rechtstreeks reserveren om ook zo te kunnen genieten van de KMO portefeuille of sectorale premies.

Vind je toch niet de geschikte opleiding of wens je deze intern te organiseren, contacteer Gecon voor je specifieke wensen.

Onze extra diensten

Op vraag van onze klanten creëerden we onze extra diensten. Zo doen we meer dan enkel adviseren. We bieden meteen de juiste oplossing aan! Door onze grote afnames, onderhandelen wij aan voordelige prijzen. Deze rekenen we integraal door naar onze klanten. Zo kan elke KMO genieten van betaalbare oplossingen én win je tijd. Ben je al klant? Dan updaten we jouw preventiedossier en digitaal dossier met de opleidingen die je werknemers via Gecon volgen. Ook voor niet-klanten staat Gecon paraat!

De totaaloplossing voor arbeidsveiligheid en preventie

Realistisch

Met een aanpak op maat bieden we je een totaaloplossing aan die realistisch én haalbaar is voor jouw onderneming.

Transparant

Een actueel digitaal en fysiek dossier rond je arbeidsveiligheid, dat je op elk moment kan raadplegen.

Betaalbaar

Een totale ontzorging die betaalbaar is voor elke KMO. Steeds transparant zonder onverwachte kosten.

Heb je interesse of nog vragen?

Op zoek naar de juiste opleidingen? Tijdens een gratis adviesgesprek gaan we op zoek naar een oplossing op maat van jouw onderneming.

Tevreden klanten

Onze extra diensten