Home Referenties Accu Service - Roeselare

Accu Service - Roeselare

Blij dat dat die eerste mail verstuurd werd !

Na een werkongeval zijn we op de vingers getikt geweest dat er hier veel niet in orde was ivm de veiligheid. Het enorme werk daaromtrent schrikte ons af en zodoende hebben wij externe hulp gezocht. Zo zijn we bij Gecon terecht gekomen.

Wim is correct en duidelijk en vooral er worden geen onnodige kosten gedaan. Wat niet altijd kan gezegd worden van andere firma’s.

Het grote voordeel van Gecon is dat er een totaalpakket wordt aangeboden. De opvolging en extra diensten zijn de max. Zo kunnen wij er ook op vertrouwen dat er niets vergeten wordt in de toekomst.

Wim en zijn team hebben hier alles in een recordtijd van enkele weken in orde gemaakt en daar zijn we hen dankbaar voor.

Wij kunnen er nu gerust in zijn dat onze firma een veilige werkplek is.

Andere referenties

Steel Dreams

Bij Gecon moet je zijn als je wil dat alles rond de veiligheid in jouw onderneming op rolletjes loopt. Wim is gedreven in zijn vak en geeft oprecht advies in alles wat we nodig hadden.

AA Ijzerland

Gecon heeft alles omtrent veiligheid en milieu in onze organisatie onder de loep genomen. Daarnaast blijven ze ook de nodige attesten/keuringen opvolgen en uitvoeren, iets wat andere partijen niet snel doen.

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw

Onze uitdagingen werden direct omgezet naar oplossingen. De opstart verliep zeer vlot, omdat er duidelijke afspraken gemaakt werden. We weten nu zeker dat we ons geen zorgen moeten maken over de arbeidsveiligheid!