Home Referenties Accu Service - Roeselare

Accu Service - Roeselare

Blij dat dat die eerste mail verstuurd werd !

Na een werkongeval zijn we op de vingers getikt geweest dat er hier veel niet in orde was ivm de veiligheid. Het enorme werk daaromtrent schrikte ons af en zodoende hebben wij externe hulp gezocht. Zo zijn we bij Gecon terecht gekomen.

Wim is correct en duidelijk en vooral er worden geen onnodige kosten gedaan. Wat niet altijd kan gezegd worden van andere firma’s.

Het grote voordeel van Gecon is dat er een totaalpakket wordt aangeboden. De opvolging en extra diensten zijn de max. Zo kunnen wij er ook op vertrouwen dat er niets vergeten wordt in de toekomst.

Wim en zijn team hebben hier alles in een recordtijd van enkele weken in orde gemaakt en daar zijn we hen dankbaar voor.

Wij kunnen er nu gerust in zijn dat onze firma een veilige werkplek is.

Andere referenties

Econstruct

Nadat we op een zeer korte termijn te maken hadden met twee arbeidsongevallen, schakelden we de hulp van Gecon in. Met hun hulp, begeleiding en materialen hebben ze ons door een zeer moeilijke periode geloodst.

Kinderdagverblijf Rainbows

Als kinderdagverblijf is veiligheid een prioriteit! De opstart met Gecon verliep goed en ze komen regelmatig langs om alles up-to-date te houden en er een verslag van te maken. De samenwerking loopt zeer vlot en we kunnen altijd op hen rekenen.

DIOP

Degelijk onderbouwde structuur van hun werkmethode, overzichtelijk kostenplan en in tegenstelling tot onze vorige partner, geen overbodige kosten! Maar een duidelijk stappenplan en informatie waar nodig!