Gecon arbeidsveiligheid

Werken bij Gecon

Wil je jezelf uitdagen en ontplooien in een hecht team? Bij Gecon kom je terecht in een no-nonsense cultuur waarin iedereen vol passie en zin te werk gaat om elke dag beter te zijn.

Onze waarden

Bij Gecon werk je in een dynamische omgeving, waar iedereen zijn steentje bijdraagt. Het maakt niet uit welke functie je vervult in ons team, we denken samen out-of-the-box. Elke vraag, mening en idee van onze werknemers telt. Van de allerkleinste details tot de belangrijkste beslissingen, jij denkt met ons mee.

Wat we doen

Gecon is de professionele preventiepartner van kmo’s. Wij analyseren kleine en middelgrote ondernemingen, op basis van de behoeften stellen we een passend preventiedossier op. Realistisch, transparant en betaalbaar. Ons team ontzorgt ondernemers door hun arbeidsveiligheid, brandveiligheid, keuringen en onderhouden te checken en optimaliseren. Vanuit ons kantoor in Hulshout begeleiden wij bedrijven in gans Vlaanderen.

Jobs

Wie we zijn

Iedereen krijgt de kans om zijn talenten en drijfveren optimaal te ontplooien, alleen zo kunnen we samen groeien. Ons team van experten gaat vol passie en enthousiasme te werk om elke dag zichzelf te overstijgen. We dragen open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel. Niet alleen naar onze klanten toe, maar ook als collega’s.