Gecon arbeidsveiligheid

Werken bij Gecon

Wil je jezelf uitdagen en ontplooien in een hecht team? Bij Gecon kom je terecht in een no-nonsense cultuur waarin iedereen vol passie en zin te werk gaat om elke dag beter te zijn.

Onze waarden

Bij Gecon werk je in een dynamische omgeving, waar iedereen zijn steentje bijdraagt. Het maakt niet uit welke functie je vervult in ons team, we denken samen out-of-the-box. Elke vraag, mening en idee van onze werknemers telt. Van de allerkleinste details tot de belangrijkste beslissingen, jij denkt met ons mee.

Wat we doen

We stippelen het preventiebeleid van KMO’s uit, om hen uit de wind voor de wet te zetten. Met een totaalpakket nemen we de wettelijke verplichten rond de IDPBW uit hun handen. Om zo in amper 4 weken tijd, een actueel dossier af te leveren. Met periodieke bezoeken en onze extra diensten blijven we onze klanten ook hierna ontzorgen en ondersteunen.

Jobs

Wie we zijn

Iedereen krijgt de kans om zijn talenten en drijfveren optimaal te ontplooien, alleen zo kunnen we samen groeien. Ons team van experten gaat vol passie en enthousiasme te werk om elke dag zichzelf te overstijgen. We dragen open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel. Niet alleen naar onze klanten toe, maar ook als collega’s.