Zoekresultaten

Hoe stel ik een risicoanalyse op?

Arbeidsongevallen zijn helaas geen uitzondering. Met een dynamische risicoanalyse bescherm je jouw werknemers en voldoet je bedrijf aan de wettelijke verplichting. Ontdek hier wat het is en hoe je er zelf mee aan de slag gaat!

lees meer

Help, wat moet je als werkgever doen na een arbeidsongeval?

Een arbeidsongeval wil elk bedrijf koste wat kost vermijden. Af en toe glipt er toch iets door de mazen van het net en doet er zich een incident voor. Maar wat doe je dan? Hoe geef je een arbeidsongeval aan? Wij zetten het voor je op een rijtje.

lees meer

vraag 3

lees meer

Econstruct

Nadat we op een zeer korte termijn te maken hadden met twee arbeidsongevallen, schakelden we de hulp van Gecon in. Met hun hulp, begeleiding en materialen hebben ze ons door een zeer moeilijke periode geloodst.

lees meer

Schoonmaak Kempen

Met de komst van Gecon heb ik openbare aanbestedingen binnengehaald, juist doordat alle wettelijke zaken in orde waren. Ik voel me in mijn preventie geruster en zo streven we samen naar het collectieve doel van veiligheid.

lees meer

AA Ijzerland

Gecon heeft alles omtrent veiligheid en milieu in onze organisatie onder de loep genomen. Daarnaast blijven ze ook de nodige attesten/keuringen opvolgen en uitvoeren, iets wat andere partijen niet snel doen.

lees meer

Steel Dreams

Bij Gecon moet je zijn als je wil dat alles rond de veiligheid in jouw onderneming op rolletjes loopt. Wim is gedreven in zijn vak en geeft oprecht advies in alles wat we nodig hadden.

lees meer

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw

Onze uitdagingen werden direct omgezet naar oplossingen. De opstart verliep zeer vlot, omdat er duidelijke afspraken gemaakt werden. We weten nu zeker dat we ons geen zorgen moeten maken over de arbeidsveiligheid!

lees meer

Kinderdagverblijf Rainbows

Als kinderdagverblijf is veiligheid een prioriteit! De opstart met Gecon verliep goed en ze komen regelmatig langs om alles up-to-date te houden en er een verslag van te maken. De samenwerking loopt zeer vlot en we kunnen altijd op hen rekenen.

lees meer

DIOP

Degelijk onderbouwde structuur van hun werkmethode, overzichtelijk kostenplan en in tegenstelling tot onze vorige partner, geen overbodige kosten! Maar een duidelijk stappenplan en informatie waar nodig!

lees meer

Referenties

lees meer

Jouw checklist voor een arbeidsinspectie, ook in tijden van corona

Wist je dat er vandaag niet alleen specifiek gecontroleerd wordt op coronamaatregelen tijdens een arbeidsinspectie? Deze checklist helpt je om je bedrijf voor te bereiden.

lees meer

faq question 1

lees meer

faq question 2

lees meer

Contact

lees meer

Home

lees meer

Nieuws

lees meer

Error

lees meer

Zoekresultaten

lees meer

Over Gecon

lees meer

Extra diensten

lees meer

Brandveiligheid

Alles voor de correcte opvolging van de wetgeving rond brandveiligheid. Wij stellen de brandveiligheid op jouw bedrijf of werf op punt.

lees meer

Pictogrammen en signalisatie

Van de aankoop van de juiste pictogrammen tot een intern verkeersplan. Bij Gecon denken we met je mee!

lees meer

Technische keuringen

Laat je ontzorgen in je technische keuringen. Wij kijken wat nodig is en zorgen voor de correcte opvolging van de wetgeving rond de keuring van arbeidsmiddelen.

lees meer

Technische onderhouden

Alle technische onderhouden en ondersteuningen voor de nodige arbeidsmiddelen binnen jouw organisatie. Gecon staat je bij en volgt periodiek mee op.

lees meer

Omgevings- en milieuvergunningen

Beperk de risico’s met de correcte opvolging rond milieu- en omgevingsvergunningen. Wij helpen je met het vernieuwen of wijzigen van de juiste vergunningen.

lees meer

Zoneringsdossier - ATEX

Breng alle explosiegevaarlijke zones van jouw bedrijf in kaart. Gecon staat je bij met de juiste veiligheidsdocumenten en -adviezen.

lees meer

Asbestinventarisatie

Elke onderneming in Vlaanderen moet voorzien zijn van een asbestinventaris. Van advies tot begeleiding staan wij voor je klaar.

lees meer

Opleidingen

Opleidingen op maat van jouw organisatie en werknemers. Alles om jouw werknemers wettelijk met een bepaald arbeidsmiddel te laten werken.

lees meer

EHBO-materiaal

Van EHBO-koffers tot het inrichten van eerste hulp lokalen. Wij denken met je mee naar de juiste oplossing voor jouw organisatie.

lees meer

Werken bij Gecon

lees meer

Sales expert - "cold calling"

Ben jij commercieel aangelegd en klaar voor een nieuwe uitdaging? Bij Gecon zijn we op zoek naar een enthousiaste sales experts - "cold calling".

lees meer

Spontane sollicitatie

Heb je niet een gepaste vacature gevonden, maar wil je graag deel uitmaken van ons team? Laat het ons weten!

lees meer

Privacy Policy

lees meer

Disclaimer

lees meer

Cookie Policy

lees meer